KbhBarn

I Børne– og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet KbhBarn, som er et institutions system, der sætter barnet og familien i centrum. KbhForældre er forældrenes indgang.


KbhBarn er en del af ”Digital daginstitution”, og udover KbhBarn får alle institutioner forbedret infrastruktur i form af internetadgang og inspiration til brug af digitale medier i forbindelse med leg og læring. 

KbhBarn vil derfor give mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, tilmelde jer arrangementer, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

 

Tryk HER for at besøge KbhForældre

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KbhBarn er en platform – hvor man har samlet al information elektronisk. Det betyder at stamdata, telefonlister, beskeder mv. bliver samlet ét sted. Det er en sikker platform at bevæge sig rundt på.

Det er også her vi sender al information ud vedrørende diverse arrangementer, nyheder, ferier osv.

 

Vi har en forventning om, at I bruger KBHbarn. Vi er nemlig dybt afhængige af, at I jævnligt tjekker KbhBarn og forholder jer til de eventuelle informationer der bliver givet. Derudover er det her I skal give os besked hvis jeres barn enten holder fri eller er syg.

 

Hvis I har problemer med KBHbarn er I altid velkomne til at kontakte vores pædagog, Cecilie, som er vores IT-ansvarlige.